Samma lunk som före!

Nu börjar det redan gå slentrian i vardagen. Maten kommer sällan och när den kommer så är det bara lite i botten. Och tiderna för servering är oanpassade till mitt sätt att leva. Jag tvingas om och om igen att påminna husse om att tiden dragit över hungertimmen/timmarna.

Trots att man stirrade intensivt på honom så verkade han inte förstå.

Jag skällde och studsade runt som en galning utan att få gehör.........

Jag blev alldeles utmattad av hunger och frustration. Husse bara stirrade kallt på mig och sa nå´t om att jag kanske skulle söka för det där. JAG!!?? Det är ju jag som är normalt hungrig och det är han som är onormalt envis.

Jag gav honom det "onda" ögat och försökte få honom att ge med sig. Och tror ni att det gick bra? Nejdå! Han och matte gick in i TV-Rummet och började smaska själva utan en tanke på små lagom söta bullisar som hade ett stort näringsbehov för att inte självdö.

Nu börjar jag att förstå vad "skådebröd" innebär. = Titta och dö av hunger!

Är detta är tacken för allt som jag gör för det här hemmet? Håller ordning och underhåller....... Jag funderar på att sluta med mitt engagemang och bara bry mig om mig själv. Snart är det slut på mina aktiveringsaktioner......!
Mvh
En mycket sur Stina

Hemkomsten!

Jo då! Nog var det misshandel på hög nivå alltid men efter att husse våldfört sig på oss så fick han förmodligen väldigt dåligt samvete. Godis och boll att leka med......Men Två bollar???? Och en av dom till krypet!!!!?????


Men har han glömt bort att alla bollar är mina bollar? Jag insåg att jag fick ta i tu med problemet själv för husse verkade inte alls förstå mina protester.

Kan ni fatta hur det kommer sig att det blir sånt liv när man bara utnyttjar sina rättigheter???? Spånet slängde långa blickar efter mig när jag myste lite med "hennes" boll, men insåg sina begränsningar och försökte ingenting.

Men kan ju aldrig vara för säker så det var bara att hålla full bevakning på det som är mitt i vilopauserna.
Som vanligt kom ju glädjedödaren husse med en massa kommentarer rörande mitt sätt att förnöja mig på spånets bekostnad så jag insåg att det fanns bara en lösning på problemet........

Man fick väl låta "hennes" boll upphöra att vara boll..........I och med det så blev den ju automatiskt hennes till slut...He He He....!!!!!! Mig lurar man inte......

Efter ett beslut värdigt Kung Salomon så hoppade jag upp i stolen och tittade förnöjt på när krypet försökte rulla sin fd boll. Åhhhh Herre gud vad jag är duktig på att roa mig.........

Jag måste nog skaffa mig en fästman så att såna värdefulla gener och egenskaper som jag besitter inte går förlorade.......Tänk vad jag, tillsammans med en massa avkommor, skulle kunna åstadkomma.........Bäva månne världen! Snart tar bulldogarna över! Tänk vad mysigt att ha en egen liten hushusse som lyder minsta vink och som kan låsas in när han blir för jobbig.....Som kommer med mat när man är hungrig och bygger om duschen till matförråd.........Nu skall jag ligga och klura ut lite väldigt bra regler som skall gälla när den underbara tiden kommer.....
Ha en bra dag. Det skall JAG ha!

Sammandrag

Jo! Visst slapp vi husse och hans tokiga ideer och kunde äta obehindrat men det var jobbigt med alla småterrier som kryllade omkring. De var nya fångar sedan förra året och det visade sig att deras tänder var sylvassa. Men som sagt det hjälper ju föga mot mig när jag har lite fart.
De Tre och en halv vecka som vi tvingades sitta inne var ju i alla fall lite omväxling. Fördelen var ju att vi slapp en massa hussepyssel så som kloklippning och ett ständigt taffsande för rengöring och liknande övergrepp.
När så husse och matte kom och hämtade oss så var det ändå ganska skönt att få åka hem. Hemmets lugna vrå tänkte jag. Men som vanligt så ställde husse till med en massa elände och förstörde helt den goda stämningen som jag tyckte vi byggt upp i och med glada hälsningsritualer. Det första han gjorde när vi kom hem var att oja sig över, vad han kallade "övervikt", och sedan började han tjafsa om klor och smuts......?????? Som ni förstår så kastade han sig brutalt över oss med klotången och började raskt med misshandeln. Jag lät honom hålla på ett tag men sedan så släpade han mig med våld in i duschen för att som han sa: Försöka hitta Stina.....!!!!! Jag stretade ju naturligtvis emot och började förhandla om mina rättigheter, dessutom så hade jag nu suttit av mitt straff och skall då behandlas som vilken vanlig medbulldog som helst.....Eller hur?  Inte då! Han höll på i timmar både med mig och krypet.
Det var då jag kom på att det finns faktiskt en del saker som är bra med att sitta inne.

Mvh
Fd Fånge nr 16


Ankomsten

Jag där satt jag så och skulle sitta av ett straff för ett brott som jag inte ens kom ihåg att jag gjort. Jag är ju en så ansvarskännande liten glädjespridare som inte gör så många flugor förnär. Från start så insåg jag att den status som ledare från förra året, som jag hade, inte var som den skulle och det kändes rätt att ligga lite lågt i början. Spånet sprang ju genast runt med ett stort leende och bara gjorde sig till den lilla smilfinken........ Snart så hittade jag en jämlike i sätt och uppfinningsrikedom, nämligen en st:Bernard. Vi diskuterade hela natten om hur allt fungerade och hur man skulle fixa extra matransoner m.m. Det visade sig vara en mycket givande kontakt. Jag lyckades på en gång fixa extra förtäring och i ett svagt ögonblick så visade jag även Kia hur man gjorde. Husse hade nämligen noga beskrivit vilken svältnivå vi skulle ligga på. Men där fick han tji!
Efter ett par dagar så var jag åter herre på täppan men jag har fått strida för det hela tiden och visst har det kostat på för både spånet och mig i form av diverse blesyrer och åthutningar från fångvaktaren men det var det värt. Det kostar att ligga på topp.......;-) Mig kallade dom för Bulldozern men jag vet inte varför? Jag bara var lite bestämd ibland och lät inga småkryp stå i vägen när jag hade lite bråttom. Det var så kul att se när de andra flög omkring så där....He He!!!!!!

Jag skall berätta lite mer senare men inte allt för då kommer husse att få slag.......

Stina

Jailhouserock!!!!!

Ja som ni alla förstår så gick inte överklagandet igenom...... Jag trodde in i det längsta att domen glömts bort och började packa leksaker, ett litet spån och andra "bra att ha" saker till Thailandsresan. Då plötsligt husse stormade in och ropadeatt nu får ni skynda er för vi skall åka.....???? Men flyget skulle ju inte gå förrän i morgon tänkte jag. Det verkade han inte ha uppfattat själv för han kastade in korgar, mat och koppel i bilen plus mig och spånet. Sedan for vi iväg mitt i natten.
Jag satt och undrade hur långt vi skulle hinna åka innan han upptäckte att vi glömt kvar matte hemma. Plötsligt så svängde han in på en mack och parkerade med motorn och ljuset på och satt bara där och väntade. Hmmmm! Det här verkar väldigt mysko.....Efter en stund så kom det en bil och husse hoppade ut och började prata med någon. Sedan slet han upp dörren hos mig och spånet, tog ur korgar och allt annat. Då slog det mig VERKSTÄLLANDE av domen....!!!!!! Han hadde ju inte ens funderat på mitt överklagande....!!!!?????  Där ute stog vår blivande fångvaktare...... Som ett par tjuvar i natten smugglades vi över från husses bil till fångtransportbilen. Kia, den lilla förrädaren, hoppade glatt upp i fångbilen medans jag försökte göra motstånd in i det sista. Men det var ju kört! Jag hamnade på samma anstalt som förra året och många andra fångar som var där då var fortfarande kvar. Dom måste ha tuggat sönder minst en hel skoaffär med tänke på hur långa straff de fått. Efter en massa hälsande och samtidig kontroll av eventuella ledare i sällskapet så fick vi gå och lägga oss. Jag var rätt så omtumlad kan jag meddela.. Tänk er själva. Jag trodde vi var på väg till Thailand, och det utan matte också, när det uppdagades att det blev kåken.......!!!!!!! En viss skillnad vill jag nog påstå. Inte för att jag varit i Thailand men det verkade som ett behagligt ställe så som matte hade gått på om det. Dessutom så hade jag datorförbud också.....En del av straffet sa fångvårdaren. Jag har ju nyss kommit hem så ni kanske förstår att jag nu har en del att pyssla med så som kolla alla prylar och utforska vilka som gjort intrång på min gård samt totalt ignorera husse som en del av hämnden jag tänkt ut.

Jag skall försöka att återkomma med ytterligare rapport om min tid i fängelse senare i dag men fram till dess får ni ha det så bra.   Stina (Fånge nr 16)


RSS 2.0